Verblijf

Onze vijf appartementen in het prachtige Frankrijk


De begane grond - 1 appartement

  • Hier bevindt zich 1 appartement met 1 slaapkamer met 2 x een 1 persoon bed en een badkamer met douche. (Totaal 2 personen)

De eerste verdieping - 2 appartementen

  • Het ene appartement bestaat uit een woon/slaapkamer met 2 x ‘n 1 persoon bed, een separate slaapkamer met 2 x ‘n 1 persoon bed en een badkamer. De badkamer met bad heeft vanuit de woon/slaapkamer en vanuit de separate slaapkamer een toegangsdeur. Er is dus vanuit beide vertrekken veel privacy. (Totaal 4 personen)
  • Het andere appartement bestaat uit een woon/slaapkamer met 2 x ‘n 1 persoon bed, een separate slaapkamer met 2 x ‘n 1 persoon bed en een badkamer. De badkamer met bad heeft vanuit de woon/slaapkamer en vanuit de separate slaapkamer een toegangsdeur. Er is dus vanuit beide vertrekken veel privacy. (Totaal 4 personen)

De tweede verdieping (prachtige authentieke volledig gerenoveerde zolder) - 2 appartementen

  • Het ene appartement bestaat uit een woonkamer met aangrenzende open slaapkamer met 2 x ‘n 1 persoon bed en 1x ‘n 2 personen bed. De badkamer heeft een douche. (Totaal 4 personen)
  • Het andere appartement bestaat uit een woonkamer met aangrenzende open slaapkamer met 4 x ‘n 1 persoon bed en een badkamer met douche. (Totaal 4 personen)